Lansering av Battlemaps i nettbutikken!

Publisert av Mathias Eek den

Vi har lenge hatt et ønske om å kunne tilby kundene mer enn bare 3D-printede figurer og terreng, og kan derfor endelig presentere for dere vårt nyeste tilskudd i katalogene vår, Battlemaps, eller kampkart, som man så fint kan si på norsk.

Vi har skaffet oss lisen til å kunne printe fysiske kopier av kart laget av skaperen Lone Mapper via Patreon. Lone Mapper lager noen av de mest detaljerte kampkartene vi har vært borte i, og ble veldig glade over at vi får lov til å selge prints av kartene hans. Blir interessen stor nok, kommer vi garantert til å utvide med flere skapere. I tillegg vil vi også ha muligheten til å printe ut kart som dere kunder selv har skaffet, uten noen ekstra kostnad, altså ikke noe spesialbestillingsgebyr, som med 3D-prints.

Kartene kommer til å printes på A4-fotopapir, som finkuttes og lamineres. Dette vil si at du fint kan tegne på dem med whiteboard-tusj, og de er veldig enkle å frakte med seg. Kartet du ser på bildet har en total størrelse på 76cm, og består av 12 A4-ark. Nederst i artikkelen kan du se flere bilder av hvordan kartene kommer til å se ut som ferdig produkt.

Sjekk ut kartene i nettbutikken her: Battlemaps | Lone Mapper

Under har vi satt sammen en liste med anbefalte skapere å sjekke ut, om dere ønsker andre kart enn det vi offisielt tilbyr. De fleste av disse tilbyr hele katalogen deres om man signer opp for en måned på Patreon. 

Morvold Press lager kart som passer til flere kjente offisielle D&D-moduler, blant annet Lost Mines of Phandelver

The MAD Cartographer har et stort bibliotek av kart tilgjengelig, og hans sjette utgivelse har kart som er midt i blinken for Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden og Curse of Strahd.

Neutral Party sine kart ser bare nydelige ut

Andre skapere vi kan anbefale:
Cze and Peku
GoAdventureMaps
Tavern Tales
Tom Cartos
2-Minute Tabletop
The Reclusive Cartographer
Dr. Mapzo
Ori The Cartographer
Limithron

Her kan du se noen bilder av hvordan kartene vil bli seende ut til slutt i printet format: 

Vi håper dette er et spennende tilskudd til katalogen vår, og tar gjerne i mot anbefalinger og tilbakemeldinger, ettersom dette også er nytt for oss. 

Hilsen oss i Miniatyrbutikken

 


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres.