Om oss

Historien vår 

Miniatyrbutikken startet som en finn-annonse, hvor gründer Mathias tilbød å printe modeller på forespørsel. Ettersom forespørslene ble flere og katalogen med lisensierte figurer økte, så han behovet for å lage en digital katalog, og det er dette nettsiden vår er ment som. I løpet av våren 2020 ble praten mellom Mathias og barndomsvennen Edvard mer enn bare prat. Dermed har Edvard blitt med på laget for videre satsing, som også har drevet med 3D-printing for seg selv, og i sin tid inspirerte Mathias til å starte. Vi bruker selv figurer vi printer i rollespilling, og har allerede printet mange hundre figurer på bestilling via finn-annonsen. Vi håper du finner noe du liker her.

 

Printeprosessen

Det printes med en modifisert Elegoo Mars på resin, som er en form for flytende plastikk. Printeren fungerer slik at “resinen” herdes med UV-stråling. Dette er en prosess som gir figurer med et mye, mye høyere detaljnivå enn FDM-printere, som er den vanligste printeren på hobbybasis. Kvaliteten er på nivå med masseproduserte figurer.

Prisene i katalogen gjelder for standard printemateriale, som er noe skjørt. Svært tynne deler kan knekke. Dette gjelder stort sett ikke figurene i sortimentet vårt, men oftere på figurer designet på HeroForge. Av personlig erfaring har det gått fint med standardmaterialer til eget bruk selv, men vi har mulighet til å printe på sterkere og mer fleksibelt materiale. Dette vil bli ca. dobbelt så dyrt som standardmateriale.

Siden dette er en manuell prosess, så tar vi et forbehold om at figurer kan ha merker etter såkalte “supports”, som er en del av printeprosessen. Vi pusser over figurene og renser opp så godt som mulig, men det er greit å ha nevnt det.

Vi er lisensierte selgere av alle figurene i katalogen.

Levering

Leveringstid kan være på alt fra noen dager til nærmere en måned, avhengig av hvor mange ordre som ligger inne, og hvor stor din order er. Vi er også forholdsvis fleksible om det er noe som trengs raskt.

Frakt kommer på 79 kr for liten pakke, under 400 kr, eller 119 kr for stor pakke fra 400 kr og oppover. Begge metodene inkluderer sporing, innad i Norge.

 

Forslag til figurer

Har du lyst på en figur som ikke er i sortimentet? Ta kontakt via dette skjemaet, så skal vi se om vi kan fikse det!

 

Med vennlig hilsen

Mathias Eek og Edvard Kirkeng