Leveringstid, mål og produksjon

Leveringstid og frakt

Siden vi ikke har et lager med figurer klare på forhånd, så printes alt på bestilling per ordre. 3D-printing kan være en tidkrevende prosess, og ved stor pågang med ordre, kan dette gå ut over leveringstiden.

Vanligvis sender vi en ordre etter to til tre uker. Tar det lengre tid enn dette, så tar vi kontakt.

Vi benytter posten.no. Små pakker sendes uten sporing, mens store pakker sendes med sporing. Ved eventuell retur dekker kjøper frakt for sendingen.

Mål

Høyde er målt til toppen av hodet på modellen om ikke annet er oppgitt, og veiledende for å gi en pekepinn på størrelse. Om du ønsker å få skalert figuren så den passer bedre med samlingen din, så kan vi skalere ned en 32mm-modell til 28mm (15% forminsking) om du skriver det i notatfeltet ved bestilling. Ønsker du å skalere modellen opp, så ta kontakt med oss her, så kan vi sette opp en egen bestilling.

Produksjon

For å kunne 3D-printe en figur, så trenger vi noe som kalles "supports" eller "støtter" på godt norsk. Dette er for å holde oppe deler av modellen, slik at ingen ting printes i løse lufta, som for eksempel en arm, eller basen der modellen starter. Å lage støtterfor resin-printing er en egen kunst, der alt handler om å etterlate så lite merker som mulig på modellen. Vi jobber aktivt for å minske merker etter støtter, og legger vår stolthet i å kunne levere figurer som ser så rene og detaljerte ut som mulig.

Større modeller hules ut, for å spare materiale, og kunne tilby en konkurransedyktig pris. Ved uthuling trenger vi også luftehull, men disse vil ikke være synlige når figuren står på basen sin eller er limt sammen.

Store modeller vil også stort sett komme i flere deler. Enkelte skapere, som Artisan Guild, deler også opp sine mindre figurer i flere deler, slik at armer og bein kan byttes ut på tvers av figurene.