Malekonkurranse - The Skeleton king

Publisert av Mathias Eek den

Vi kjører i gang med vår første malekonkurranse! Vi er veldig spente på å se hva folk kan få til, og håper så mange som mulig har lyst til å delta! Dette er noe vi håper du kan kose deg med i romjula!

Konkurransen går ut på å male figuren under, The Skeleton King, som er en boss fra Cast N Play, og kan kjøpes i nettbutikken vår. I konkurranseperioden har vi 50% rabatt på figuren for at så mange som mulig skal få blitt med! Den koster originalt 250 kr, men rabattert pris blir da 125 kr. Du har selvfølgelig lov til å benytte deg av tilbudet uten å delta, om du bare synes det er en kul figur!

Som en litt artig vri, så er alle premiene produkter som ikke er ute i nettbutikken enda, så om du vinner så blir du den aller første til å få dem!

Scroll videre for å lese om de heftige premiene vi har, og hvordan du kan delta!

Førsteplass

Dice Macabre Terningsett

Flott terningsett sponset av dicer.no til en verdi av 180 kr. En stor takk til Dicer, som etter vår mening er Norges beste terningbutikk!

Bloodbarrow Gnolls

En pakke med Gnolls fra Lost Adventures til en verdi av rundt 400 kr som ikke er sluppet i nettbutikken enda.

Akhamatova (Kraken)

Og til slutt en heftig kraken fra Cast N Play til en verdi av rundt 400 kr som etter hvert også vil dukke opp i nettbutikken.

Andreplass:

Ogre Slave

En Ogre fra Kickstarteren "The Mines - Flames of War" til en verdi av rundt 200 kr. Denne figuren sammen med resten av kickstarteren vil bli sluppet i nettbutikken på et senere tidspunkt.

Tredjeplass:

Animated Armor

Fra EC3D sin Kickstarter "Beast and Baddies" til en verdi av rundt 80 kr. Det kan ta en stund før denne kickstarteren blir lagt til i butikken, så ta kontakt om du er interessert.

 • Bestill figuren "The Skeleton King" innen fredag 10. desember med 50% rabatt (se siste avsnitt på denne siden for mer info om kjøp). Du kan sende inn flere bidrag, forutsatt at du har malt flere figurer og at malejobbene ikke er helt like.
 • Når du har mottatt figuren så er det bare å sette i gang med å male
 • Send inn ditt bidrag ved å poste bilde av figuren på Instagram med taggen #miniatyrkonkurransen og @miniatyrbutikken innen 10. januar.
 • Figurene vil så bli vurdert av juryen, som hver for seg vil plukke ut og rangere sine favoritter. Vinnerene blir så regnet ut basert på jurymedlemmene sine lister.
 • Vinneren vil bli annonsert i løpet av en ukes tid etterpå, og premier sendes ut fortløpende.
 • Fristen for deltakelse er 10. januar.
 • Man må poste på Instagram med taggen #miniatyrkonkurransen for å delta.
 • Man kan bare delta én gang per figur, men det kan gjerne være flere bilder i samme post, med Instagram sin karusell-funksjon, eller en kollasj med flere bilder i ét og samme bilde.
 • Det er bare lov å sende inn ett bidrag per malejobb (som vil si at du kan delta flere ganger så lenge du har malt flere figurer).
 • Dobbleposting ved å bruke flere brukere for en person er ikke tillatt og kan føre til disking.
 • Alle andre figurer som blir delt i konkurransen, som ikke er The Skeleton King fra Cast N Play, vil ikke bli vurdert.
 • Ved deltakelse gir du oss lov til å dele bildene du deltar med i våre kanaler, enten for promotering av konkurransen, eller for kåringen om du er en av de heldige.

Ruben AKA @amigo_desperado

Ruben er en dreven maler, og har en ganske heftig portefølje med figurer. Du skal ikke være lenge inne på Instagram-kontoen hans før du skjønner at han vet hva han driver med.


Oddny fra Grip Terningen

Oddny er en ivrig miniatyrmaler, og er også DM, eller "Fangemester", som det så flott heter på norsk, for Grip Terningen, en fantastisk actual play-stream og podcast. Verdt å sjekke ut. De bruker miniatyrer flittig når de spiller, og vi synes det er veldig hyggelig å kunne sponse dem med figurer. Følg med på streamene deres, ser du noen kule figurer er det stor sjanse for at du kan kjøpe dem hos oss!


Lasse fra Rollespillpodden

Lasse er en ivrig og merittert miniatyrmaler med utmerkelser som sølv og bronsje fra NM hos IPMS, og har i tillegg har han også holdt kurs i airbrushing og weathering. Han er en av spillerne i podcasten Rollespillpodden, som for øyeblikket spiller en egenskrevet D&D-kampanje. Tidligere har de også vært innom systemer og settinger som Delta Green og Alien tidligere (og My Little Pony for de som støtter dem på Patreon). Vi har fulgt dem siden starten, og har denne høsten også blitt offisielle sponsorer av podcasten, som vi er veldig stolte av. 


Andreas fra 20 Sider Eventyr

Andreas er mediegrafiker, så han har med andre ord peiling på det visuelle! Han er også en del av mannskapet i 20 Sider Eventyr, som vi er så heldige med å få sponse med figurer. De er en veldig trivelig gjeng, og vi kan anbefale å sjekke dem ut!

Dette er en veldig fin guide på YouTube med tips til hvordan man kan male figuren, og det er absolutt lov å la seg inspirere! 

I konkurranseperioden så har vi 50% rabatt på figuren, uten behov for rabattkode, som dermed vil si at den også kan kombineres med andre rabatter. Prisen vil gjelde frem til 8. desember som er fristen for å bestille.


Eksempel på produktnavn

 • 19,99 kr
  Enhetspris per 
 • Spar 10 kr
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

×