Samarbeid med Eldritch Foundry

Publisert av Mathias Eek den

Vi har inngått et samarbeid med Eldritch Foundry, en konkurrent av Heroforge. Ved å bruke vår link og rabattkode, så får du 15% rabatt på hvert eneste kjøp du gjør, i tillegg til at vi tjener litt på kjøpet ditt. Eldritch Foundry er allerede et rimeligere alternativ enn Heroforge, så her er det penger å spare, i tillegg til at man kan lage mye kult!

Vi understreker at om du manuelt skriver inn rabattkoden uten å bruke vår egen lenke, så tjener vi ikke opp noen bonus på kjøpet. Du står selvfølgelig helt fritt til å gjøre det, og få 15%, men vi setter veldig pris om du gjør det ekstra steget og klikke deg inn via vår lenke. Da slipper du også å huske på rabattkoden

Du finner en direktelinken vår ved å gå til miniatyrbutikken.no/eldritch.

Deretter står du fritt til å designe karakteren din. Kanskje Mortimer kan være til inspirasjon? Oppe i hjørnet ser du også at rabattkoden vår står, som en påminner.

Når du er ferdig med å designe figuren, så velg "Digital Download (STL)" og legg den til i handlekurven. Klikk deg videre til du skal skrive inn betalingsinfo. For å få rabatten din må du manuelt skrive inn rabattkoden i feltet "Add promotion code".

Når du har gjort dette, skal vinduet se slik ut, og rabatten din er registrert. Når du fullfører kjøpet så vil du få en e-post etter noen minutter. Modellen din kan også lastes ned fra brukerkontoen din når som helst.

Når du har lastet ned modellen har du fått to STL-filer, en som slutter med "split" og en som slutter med "unified". "Split" har modellen og basen separert, mens "unifed" har modell og base i ett.

Laster du opp "Split" når du sjekker ut hos oss, så teller vi det som valget uten base (det rimeligste), og vi legger ved en egen base i stedet for den som følger med.

Velger du "Unified" regner vi det som en figur med inkludert base, så pass på at du velger riktig.

Selve bestillingen fra oss gjør du ved å gå hit.

Om du lurer på noe, så ikke nøl med å kontakte oss.


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres.