Tips til steder du kan skaffe modeller vi kan printe uten spesialbestillingsgebyr

Publisert av Mathias Eek den

Når vi mottar en såkalt "spesialbestilling" der kunden selv kommer med modellen, så vil vi vanligvis ta et ekstra gebyr for jobben som kreves for å sette opp og tilpasse en modell for print. Det er likevel mange skapere som tilbyr modeller ferdig tilpasset for print.

Vi har under listet opp noen skapere vi liker veldig godt, som tilbyr modeller som allerede er tilpasset. Kjennetegnet er at de er omtalt som "presupported".

Vi priser da figurene basert på hva de ville kostet om vi hadde hatt dem i katalogen vår.

Lord of the Print

https://www.myminifactory.com/users/LordofthePrint

Lord of the Print er blant de beste på store, episke modeller, bare sjekk ut dragekolleksjonen deres. De aller fleste modellene kommer "presupported" og gir veldig fine og rene prints. Trenger du en *kremt*, spesiell drage fra et visst eventyr satt til det kalde nord, look no more:

 

Archvillain Games

https://www.myminifactory.com/users/ArchvillainGames

Archvillain har store, månedlige utgivelser med fokus på fiender. De har en variert katalog som er innom det meste. Du kan også kjøpe 5E-moduler for de nyeste utgivelsene, som vi jo synes er ganske kult. De har også vår favoritt-modell av Demogorgon, bare ta en titt på denne:

Comet Lord

https://www.myminifactory.com/users/Comet%20Lord%20Miniatures

Har du hørt om the False Hydra? Hvis ikke anbefaler vi å ta en titt på denne videoen. Har du tid til en historie, så sett deg ned og nyt All Things DnD sin spennende gjenfortelling av et møte med en False Hydra: Part 1 og Part 2
Sånn, da vet du hva vi snakker om. Comet Lord har en helt fantastisk versjon av the False Hydra som vi både har printet selv til eget bruk, og på spesialbestilling fra kunder tidligere.

 

Mini Monster Mayhem

https://www.myminifactory.com/users/Mini%20Monster%20Mayhem

Vi er store fans av Mini Monster Mayhem, og man finner mye kult og annerledes i katalogen hans. Når vi er inne på kalde kampanjer satt til nord, så har han flere varianter av en viss isgud:

 

Dette er bare noen av de utallige skaperene der ute. Har du funnet noe kult fra noen andre, så ikke nøl med å ta kontakt.


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres.