Vi lanserer vårt eget nyhetsbrev!

Publisert av Mathias Eek den

Tiden er inne for et eget nyhetsbrev. Facebook og Instagram er jo fine måter å informere om nye tilskudd i nettbutikken, men vi ønsker å kunne presentere dette i et mer oversiktlig format, som er tilgjengelig for alle, uavhenig av om man bruker nevnte sosiale medier eller ikke. 

Vi sikter mot å sende ut nyhetsbrev en gang i måneden, men vi kan garantere at vi i alle fall ikke skal gjøre det oftere. Det er lite som er så frustrerende som å få innboksen full av reklame. Forhåpentligvis vil nyhetsbrevet vårt ikke føles som dette for abonnentene, men heller som en nyttig kilde til hva som foregår hos oss.

Her kommer vi til å informere om nye satsningsområder, utgivelser og produkter, og dele ut en og annen eksklusiv rabattkode, bare for våre abonnenter. 

Vi kan blant annet tease at vi kommer med en lansering som har med kart å gjøre, i vårt første nyhetsbrev, som sendes ut i løpet av en ukes tid.

Om du ikke allerede har meldt deg inn så kan melde deg inn via skjemaet under, og du vil umiddelbart motta en rabattkode på 10% som takk.

 

Hilsen oss i Miniatyrbutikken


Del dette innleggetNyere innlegg →


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres.